Har du barn som har opplevd store endringer, så står du antageligvis i en sorg-situasjon med barnet ditt.

Dette kurset er for deg! 🧡

 

 

Ønsker du å være en trygg og god forelder som kan hjelpe barna dine på best mulig måte? Da er du kommet til rett sted! 🦋

Jeg heter Kirsti Annette Solbrekke og det er jeg som er Coach-Netta, og jeg ønsker å hjelpe deg og dere til å bli sterke og glade igjen 🤗

Nettkurs med sorghjelp for store og små

Dette nettkurset er for de voksne - det vil si foreldre og omsorgspersoner. Det er for de som står i en tap og sorg-situasjon med barn hvor en foreldre er borte/fraværende, noe som gir store endringer og utfordringer for barna.

Vi tror ofte at det skal så mye til å kalle noe sorg, men sorgfølelsen kommer mye oftere enn vi er klar over. Det er en viktig følelse vi skal ta på alvor.

Har du barn som står i endringer, er lei seg og har det vanskelig? Da bør du absolutt sjekke ut dette kurset. 

Men husk at om barnet ikke viser noe, betyr ikke nødvendigvis at barnet har det bra. Mange barn unngår å vise at de er lei seg av ulike årsaker.

Dette kurset går over 6 uker og består av 5 moduler. Du kan ta kurset i ditt eget tempo og tilpasse deg og ditt. Du har tilgang til kursmateriellet i 1 år.

Det å kunne sitte i fred og ro hjemme i sin egen stue, med senkede skuldre, og få lærdom, tips og råd i små porsjoner, når det passer deg - er utrolig behagelig, i en ellers så tøff hverdag. 

Du vil også ha tilbud om ukentlig veiledning. Du vil ikke bli overlatt til deg selv, med mindre du ønsker det selv.

Kurset er laget som en prosess hvor du først starter med deg selv, for først skal din oksygenmaske på før du kan hjelpe barnet ditt.

Kurset inneholder moduler og leksjoner, øvelser, oppgaver, og mange verktøy.
Du får en egen kursportal og app, så du kan logge deg på når og hvor som helst.

Den ukentlige veiledningen skjer i en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørsmål og eller bare få litt inspirasjon. Og har du ikke lyst og anledning til å delta der og da, så kan du se i opptak.

Dette er et helt unikt tilbud, som du ikke finner andre steder. 

Kurset er utviklet på en metode med elementer fra positiv psykologi, mental trening, emochiologi (følelser og kommunikasjon), og en livslang erfaring med temaet sorg. I tillegg så har mange familier bidratt med sin erfaring, noe som har gitt en fin dimensjon og innsikt i forskjellige typer tap.

Sjekk dette ut om det kan være noe for deg og dere! 🧡

 

Modul 1 "Forelderens/ dine egne utfordringer"
Her skal du få bli mer kjent med deg selv og ditt. Du skal få hjelp til dine egne tanker og følelser, du skal lære å være litt modig, og du skal få hjelp til å bearbeide din sorg. Jeg har gjort denne prosessen selv, så jeg vet hvor kraftfull den er. 
Modul 2 "Hvordan opptrer barns sorg"
Hvordan kommer sorgen til uttrykk? Likheter, ulikheter, alder, søsken, personlighet, reaksjoner. Her skal du få litt oversikt over tingenes tilstand, og du gjør en kartlegging på tilstanden hos deg og dere. Det er viktig for da blir det lettere for deg å vite hvor du skal ha fokuset. 
Modul 3 "Hvordan møter du barnet i sorgen"
Her starter “jobben” med barnet - her blir det mye konkrete tips, råd og veiledning på hvordan du skal møte barnets reaksjoner (eller manglende reaksjoner). Og her åpnes verktøykassa for alvor. 
Modul 4 "Nettverk og relasjonsbygging"
 Kartlegging og utvikling av nettverket rundt barnet og dere, og hvordan bygge gode relasjoner. (Dette kan også være litt interessant for de litt større barna å være med på). 
P.S. Her kan en også ta med seg den som er borte inn i nettverket, selv om den ikke er der fysisk (hvis det er hensiktsmessig)
Modul 5 "Fremtiden"
Her skal vi rette blikket fremover, jobbe med å fjerne frykt - og se nye muligheter. For livet det er ikke det samme som før, og kommer heller ikke til å bli det - men det betyr ikke at ikke livet blir bra - og godt å leve igjen.

I tillegg til nettkurset så får du dette: 

Bonus 1

 

Brettspillet Samspillet

Bonus 2

 

Ukentlig veiledning og coaching i lukket Facebook-gruppe

Bonuser

Bonus 1

Brettspillet Samspillet er et flott spill utviklet for å få barn i tale. Det er viktig å øve seg på å dele både tanker, følelser og meninger. Vi trenger å øve litt vi voksne også ;-). Det skal være like naturlig å snakke om det som er vondt og leit, som det som er morsomt og rart.

Bonus 2

Du får tilgang til en lukket gruppe for kursdeltakere, hvor det blir ukentlig veiledning og coaching. Det vil også bli egne Q&A (spørsmål og svar) møter i gruppa hvor du kan stille spørsmål på direkten eller på forhånd. Gruppa vil også fungere som et lite fellesskap hvor en kan møte andre i samme situasjon, og finne både hjelp og støtte.

 

Kurset tilbys med og uten personlig veiledning

Sjekk ut tilbud og priser under her, og velg det som passer behovet ditt best.

Nettkurset inkl. bonus 1 og 2: kr. 9700,-

Kurset går over 6 uker og du har tilgang til kursmateriellet i 1 år. Ønsker du mer oppfølging og veiledning etter disse 6 ukene, kan det kjøpes individuelt.

JA! Dette kurset vil jeg ha! Beste pris 9700,-

Nettkurs inkl. bonuser og personlig oppfølging 17600,- 

Her får du nettkurset, bonus 1 og 2, og i tillegg personlig oppfølging (coaching og veiledning) fra meg i ukene kurset varer. Her har du også tilgang til kurset til evig tid.

JA! Denne kurspakken vil jeg ha! Beste pris 17600,-

Dere fortjener å ha det bra! 🧡

Lurer du på om dette kurset er for deg? Ta gjerne kontakt med meg for en gratis samtale, så finner vi fort ut om deg og ditt kan få hjelp gjennom dette kurset.

Send meg en e-post eller ring meg for en prat:

[email protected]

Tlf.: 41515036

"Uten mørket ville vi ikke sett stjernene"

"Jeg har en genuin og iboende overbevisning om at dine utfordrende og tøffe erfaringer i livet, kan gjøre deg i stand til å oppleve gleden og lyset i livet på en helt unik og fullkommen måte.

Pappa døde da jeg var 9, og broren min var 15. Før det var det 4-5 år med sykdom, og vi levde nok litt parallelle liv; et med sykdom, sykehus, redsel, usikkerhet, og et med venner, skole, lek og moro.

Vår barndom har preget oss mer enn kanskje omgivelsene har vært klar over.

Jeg var et stille og reflekterende barn, broren min var mer urolig og tok mer plass. En introvert og en ekstrovert. Med ulik alder og personlighet så ble det to helt ulike opplevelser av den samme situasjonen. Men ingen av oss delte våre tanker og følelser.

Utfallet ble ganske så forskjellig for oss to.

(Jeg skulle ønske at det fantes et Barn og sorg-kurs da vi trengte det som mest).

Mye av det jeg opplevde som barn har har påvirket mine valg i livet. Og hvor mye det har påvirket mitt liv har jeg ikke forstått før jeg ble godt voksen. Derfor er det så viktig å ta tak i det vonde, før det får tak i deg.

Det er grunnen til at jeg lagde et kurs til dere foreldre som som står midt i vanskelige situasjoner med barna - jeg vet mye om hvor de forskjellige sko trykker.

Å miste en forelder endrer livet, og det gjelder å finne en ny vei å gå, for livet blir ikke det samme igjen.

Og det som kanskje kan virke overraskende på mange; for barna er det ganske likt om forelderen er død, eller borte av en annen grunn. Sorgen er den samme!

Med mitt store hjerte, mine erfaringer, masse kunnskap og med en full verktøykasse, er jeg klar for å hjelpe deg og dere."

Stor klem fra Kirsti Annette

 

"Barn og Sorg - sorgbearbeiding for små knuste hjerter", dediseres til pappa John og bror Øyvind 🧡 RIP